Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 8

Kiireiden takia eilinen luukku jäi välistä, mutta toivottavasti teillä on ollut muitakin luukkuja avattavaksi. Tänne Kattimaniaan saatiin eilen ensimmäinen joulukalenteri, kun Citymarketin alesta löytyi Paulig Cupsolon kapselikalenteri kahdella eurolla. Ei sillä, että meillä olisi vielä kapselikonetta, sellainen on vasta kilpailuvoittona tulossa (mikä ihana ennakkojoululahja!), mutta ainakin kapseleita on sitten valmiiksi :)

Mutta sitten itse asiaan:

Luukku 8: Avaruusolento


Tälläkin kertaa kyseessä on toisen kaksijalkaisen antama nimitys. Pallosilmäinen Avaruusolento on harvinaisuus, jota ei koskaan nähdä luonnossa, mutta jonka olemassaolon kännykkäkamera voi paljastaa. Yleisin esiintymisalue Avaruusolennolle on kiipeilypuun ylätasanne. Avaruusolento tunnetaan kissojen blogimaailmassa myös nimellä "pitkät päällä".

5 kommenttia:

 1. Kännykkä on kätevä alien-paljastin, se on huomattu. (Ja Ooh! Teille tulee kapselikone, vähänkö hienoa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee, ei maltettaisi odottaa! :) Kapselikone kun on niin täydellinen laite meidän talouteen, kun itse juon lähinnä erikoiskahveja (ja kaakaota!) ja toinen kaksijalkainen keittelee yhden kupin kahvia ehkä kerran kuukaudessa.

   Poista
 2. Onpa pelottavan näköinen avaruusolento, hui! :)

  VastaaPoista
 3. Siinä on kissalla jäänyt pitkät päälle! :D

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!