Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 21

Luukku 21: Lite Dum och TyhmäSöpöyteen kuuluu tunnetusti myös (lievä) hönttiys. Lite Dum ja Tyhmä ovatkin molempien kissojen yhteisiä nimityksiä, jotka eroavat toisistaan käyttötilanteeltaan. Lite Dum on sellainen söpö karvapallo, joka esimerkiksi juoksee leluhiiren perässä päin kaappia (Devi) tai tuijottaa suu auki pään yläpuolella lentelevää lelua (Kajsa). Tyhmä puolestaan tavataan esimerkiksi kynnestään mattoon juuttuneena (Kajsa) tai yltä päältä märkänä, kun se on pudonnut patterin päältä vesikippoon (Devi.)


Millaisia teidän lukijoiden Tyhmeliinit ovat? (Myös kissat saavat vastata, tietenkin!)

Translation: Dumb and dumber - Cat edition.

10 kommenttia:

 1. Suloisesti lite dum :))) Vai että vesikippoon :))
  Meillä tuollainen on...arvaas kuka. Joo Blackie. Se on aika mycket lite dum. Daamit meillä taas on niin viisaita että hirvittää.

  VastaaPoista
 2. Meilläpä on vain viisaita kissoja. Kaikki on harkittua. Joku voisi pitää dumimaisena vaikkapa sitä, että veljeä riehumaan vokotellessaan pomppii selkä mutkalla ja kylki edellä ihmisten jalkakylpylaitteeseen, mutta Cisusta kyse ei ollut huolimattomuudesta vaan hän oli aina halunnutkin tehdä niin. Luultavasti vesikipposukeltajalla oli sama juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mäkin teen kaiken ihan harkitusti, mutta noi kaksijalkaiset ei oo sitä vielä hokannut... Varmaan rääpäleen vika, se on oikeesti vähän tyhmä. -Kajsa-

   Poista
 3. Meillä kiipeillään ihan liikaa ja arveluttavissa paikoissa, Meillä on käytössä nimitys hölmö.

  VastaaPoista
 4. Voi Devi-parka! Ei ole kissasta kivaa pudota vesikippoon, ei!!!
  Meidän Onni on "Vähän Ressukka" silloin, kun se esim. kuoputtaa minuuttitolkulla ikkunaa, kun luulee sen aukeavan tarpeeksi kauan kuoputtamalla :) Ellu taas on ehdottoman viisas ja fiksu "Grand Old Lady" eikä käyttäydy koskaan typerästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vesikippoon putoaminen ole tuntunut haittaaavan, kun aina vaan pitää uudestaan ja uudestaan mennä sinne patterin päälle kiipeilemään... Voi Onnia! :)

   Poista
 5. Meiltä löytyy hyvin salaa viisas kissa ja lite dum mamma;)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!