Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, luukku 2

Luukku 2: Kaunokainen/Söpöliini


Kaunokainen on sellainen upea kissa, joka herättää ulkomuodollaan pikemminkin hellyyttä kuin suurta kunnioitusta. Kaunokaista tai Söpöliiniä haluaisi rutistaa lujaa sylissä, mutta koska Kaunokainen ei ole sylikissa, on kaksijalkaisten vain tyydyttävä epämääräisiin "oih ja voih!" -huokaisuihin. Kaunokainen tavataan usein juuri heränneenä, muuten vain hieman tyhmänä tai ruokaa kerjäämässä.

14 kommenttia:

 1. On se lutunen söde :)
  - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa -

  VastaaPoista
 2. Voi mikä kaunokainen, jolla on ihastuttava pieni oranssi "leukalappu" ♥. Kuva on oikea ihailijakuva, vain nimmari puuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kaksijalkainen kutsuu kyseistä leukalappua parraksi... Ehkäpä pitää alkaa jakamaan tuota kuvaa Kajsan nimmarin kera :)

   Poista
 3. Ai teilläkin on joulukalenteri täällä!

  Kaunis on tämän päivän malli tosiaan! Kaunis on eilinenkin malli (riiviöiden pitää olla erikoissöpöjä, että ne saa anteeksi _kaiken_)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko, kun Kattimaniassa ei ole vielä mitään muuta kalenteria! (Yksi on voitettu, mutta se on vasta postissa tulossa). Riiviöiden todellakin pitää olla erikoisöpöjä, muuten kukaan täysijärkinen ei pitäisi sellaista kotonaan...

   Poista
 4. Kajsa tietää kaiken mitä tarvitsee tietää!

  VastaaPoista
 5. Sataprosenttisesti sekä kaunokainen että söpöläinen :)

  VastaaPoista
 6. Myös täällä voihkitaan kaunokaisen kauneutta ♥

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!