Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Kaikki kolme samassa kuvassa.

Eipä ole tullut hetkeen kerrottua Kattimanian elämästä, kun blogi on ollut täynnä muita kissoja ja otuksia. Nytkään ei ole luvassa kattavaa kuvausta, ainoastaan nopea pikapäivitys.

Syksy saapuu ja patterit lämpenevät.

Devi on ollut harvinaisen kiltti. Kun on leikkikaveri, ei tarvitse kerjätä huomiota ja tehdä tuhmuuksia. Onneksi Mamin syli ja Iskän kanssa nenästely ovat edelleen kivoja juttuja.


Arvon Valtiatar on Arvon Valtiatar. Vähän on mökötystä havaittavissa, kun synttärit unohdettiin eikä ulko-ovi avaudu aina kun sen edessä huutaa, mutta toisaalta olemme tarjonneet hellyydenkipeälle vanhuksellemme paljon haleja ja rapsutuksia.


Hyvin uuteen kotiin sopeutunut Piki on puolestaan testannut söpöilysanvarastomme lajuuttaa ja pinnamme kestävyyttä. Katti on ottanut tavakseen rämpyttää ja raapia vaatekaapin ovia öisin, hyppiä jatkuvasti ruokapöydälle, kaivaa oma-aloitteisesti herkkuja laatikoista, sohia meidän kaksijalkaisten käsiä terävillä kynsillänsä, pureskella kaikkea mahdollista muovia, istua tietokoneen näytön edessä ja riiviöidä nälkäisenä (koska nirsoilu). Toisaalta komean söpö herramme on entistäkin enemmän mukana kaikessa, kerjää paljon silityksiä, viihtyy jo hieman sylissä ja ryntää aina ovelle vastaan (etenkin toisen kaksijalkaisen tullessa kotiin), vaikka olisi ollut viisi sekunttia aiemmin syvässä unessa. 


Kirjoittajan elämässä puolestaan on vähän liikaakin menoa. Pitäisi suunnitella (ja kirjoittaa) gradua, käydä töissä, hankkia ajokortti tämän kuun sisällä, toimia ainejärjestön puheenjohtajana ja taloudenhoitajana, panostaa akateemiseen ruotsiin (jos se vihdoin menisi läpi!) ja yrittää ehtiä viettämään vähän aikaa kotona kissojen ja toisen kaksijalkaisen kanssa. Mutta ei hätää, kyllä blogillekin ja kissakamujen kuulumisten seuraamiselle löytyy aikaa kunhan tämä kaikki muuttuu arjeksi.


8 kommenttia:

 1. Nakertaja ja rämpyttäjä samassa pakkauksessa! Onnittelumme :D

  VastaaPoista
 2. Onpas siinä puuhaa kerrakseen. Kissat kyllä osaavat vaatia oman osansa huomiosta, vaikka henkilökunnalla olisi miten kiire. Jos jossain välissä vielä ennätät, niin meidän blogissa on teille haaste.

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva kuulla teistäkin ! (: Meillä kanssa kaikkia kaapin ovia availlaan ja roskia tongitaan (joskus jopa niin kovaa, että roskalaatikko ollut aamulla lattialla...)

  VastaaPoista
 4. Patteri on ilmeisesti juuri sopivan lämmin Deville :)

  VastaaPoista
 5. Sullahan riittää puuhaa vaikka muille jakais! Toivottavasti ajokortti onnistuu ja saat muutkin hommat siihen malliin, että jää enemmän aikaa vaan olla köllötellä kissojen seurassa. :D

  VastaaPoista
 6. Jaahas, kaksi taitoa ja yksi kissa - Onnea teille niinkuin Naukulan Mammakin totesi :D

  VastaaPoista
 7. Ollapa täälläkin leveät patterit! Raku on alkanut viihtyä kovasti keittiön tuoleilla nyt kun patterit ovat menneet päälle, meillä on yksi patteri ihan siinä tuolien vieressä. :) Harmi kun patteripetejä ei ole löytynyt meidän pattereille sopiviksi, Raku varmasti tykkäisi! Onneksi meillä on kuitenkin terraarioiden valaisinkotelot, niiden päällä Raku viihtyy lämpimässä. :)

  Devi on tainnut delegoida riiviöinnin Pikille. :DD

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!