Sivut

torstai 21. toukokuuta 2015

Rakas tassupäiväkirjani - Kajsa edition


Se tapahtui ihan yhtäkkiä ja salakavalasti. Kaikki alko siitä kun odotin olkkarissa ruokaa, mutta kun Kirjoittajaorja istui vain lukemassa, päätin ryhtyä kiipeilemään sohvalla ja tsekkailemaan elämää ikkunan ulkopuolella. Sain huomiota ja kehuja, mikä on hyvä juttu, koska jos orjat on hyvällä tuulella, ne saattaa antaa ruuan 10 minuuttia etuajassa.


Tällä kertaa se homma tais kuitenkin mennä pahasti pieleen, sillä hetken päästä löysin itseni vessasta syömästä herkkuja. Kuulemma olin niin reippaalla tuulella, että oli sopiva aika jollekin Kirjoittajaorjan keksinnölle. Tiesin, että siinä jutussa oli jotain tosi epäilyttävää, mutta koska mulla oli nälkä, niin seurasin perässä. 


Ei olis pitänyt, sillä näin siinä kävi - mä jouduin pesulle! Yritin kovasti huutaa kurkku suorana naapurin kissoja tai ihmisiä tai ketä tahansa apuun (Rääpäleestä ei ollut hyötyä, se vaan katseli kiinnostuneena vierestä, kun mua kidutettiin ja nöyryytettiin), mutta kukaan ei tullut. Säikäytin sentään Kirjoittajaorjan ryhtymällä huohottamaan, se luuli että saan sydänkohtauksen järkytyksen takia. En mä nyt niin heikko sentään oo, mutta ihan oikein sille. Lopuksi se vielä yritti kuivata mua hiustenkuivameilla. HIUSTENKUIVAMELLA! Jotain rajaa sentään.

Ai miksi noin tapahtu? Kuulemma haisin pissalle. Saattoi olla totta, mutta musta se on mun oma asia, ei Orjien. En aio puhua Kirjoittajaorjalle ainakaan vuorokauteen. En edes katso sitä. Mur. 

28 kommenttia:

 1. Vai pesi se sinut .. Olipas katala temppu ;)

  VastaaPoista
 2. Ei oo kokemusta tuosta, mutta kuulostaa kyllä kamalalle. Kasteli sut kokonaan? En tajuu. Onneks en asu teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokonaan! Älä ikiniä anna tehdä sulle tollasta. Jos kerran oot nätisti, niin ihminen voi aatella, ettei se ookaan niin paha juttu ja tehdä sen useammin. Esim. kerran vuodessa.

   Poista
 3. Olipa julma tempaus! Kai sait pesun jälkeen vielä lisää herkkuja??? Toivottavasti et ihan heti joudu uudelleen.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain mä, mutten syönyt niitä. Meni kaikki energia itteni kuivaamiseen. Ruuan kävin kyllä syömässä.

   Poista
 4. Eikä! Me ollaan onneksi säästytty suihkulta, kun kylppäriremontti on meneillään ja isäntä pelkää että meidän pesu kastelisi kaikki paikat ;) Niin me kyllä takuulla tehtäisiin :) Suihku on sitten viho viimeinen juttu! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 5. EiiHHH, oli kelju temppu! Kavala, sanotaan painavasti. Hyvä tuo murjotuskosto, ethän yhtään kehrääkään, jos yrittävät lahjoa namuilla? Ei oo ihmisten kanssa helppoa, huoh.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kehränny! Vasta Ykkösorjalle, kun se tuli töistä kotiin.

   Poista
 6. No olipas ilkeää toimintaa, varsinkin kun ihan kaikessa rauhassa menit vain katselemaan maisemia ikkunasta ruoka mielessä! Mitähän noille ihmisille keksis, joka olis yhtä ilkeää kuin arvovaltaisen kissan peseminen?

  VastaaPoista
 7. Pesulle? OMG! Sehän on kauheista kauhein asia!

  VastaaPoista
 8. Raastupaan !!! Oikeusjuttu !! Viekkaudella johdateltu kidutuskammioon, me vaadimme Kajsalle oikeutta !!
  T.Triolat ja Nisu !

  VastaaPoista
 9. Voi eii, mitä ne ihmiset sulle oikeen teki. KATALAT!! Anna vähän tassusta..
  -Ruffe

  VastaaPoista
 10. Kehtasivatkin! Mutta nyt on hyvä tuoksu tilalla. :)

  VastaaPoista
 11. Vai ne sai sutkin huijattua sut tohon pesuhommaan! JA vielä toi pirun HIUSTENKUIVAIN... Miten nöyryyttävää.. -Mimmu & Justus

  VastaaPoista
 12. Meillä tulis turpaan pesijälle. Jos pesijä edes selviäisi.

  VastaaPoista
 13. Auts, aika kurja temppu orjalta. Olisi vain pitänyt nenänsä kirjassa! :) Mutta veikkaan, että nyt varmaan kelpaa pöyhytellä raikasta ja puhdasta turkkia, joten kärsimys kannatti kestää!

  VastaaPoista
 14. Jestas mikä temppu! Meilläkin on käynyt noin joskus, silloinkin sanoivat että on muka kakkaa turkissa. Pyh pah sanon minä! Tyhmät tekosyyt.

  - Myrsky

  VastaaPoista
 15. Ja kuivasikin vielä? Että kehtasi!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!