Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2013

Maailman paras nukkumapaikka...

...on mun mielestä....

... tietenkin Mamin lähellä, milloin ja missä tahansa! Saatan jopa nukahtaa Mamin syliin kun se kantaa mua, kuten alimmasta kuvasta näkyy. Tosin pian Mami alkaa olla vähän liian pieni mulle, joten jos sängyllä lepäilee kaks kaksijalkasta, valitseni mieluummin sen toisen. Otan vahingon sitten takaisin kömpimällä Mamin syliin aina kun se istuu, varsinkin silloin kun sillä on kädessä niitä mustilla läiskillä koristeltuja valkoisia paperikasoja - pitäähän mun olla aina huomion keskipiste, jos oon samassa huoneessa!

(Kirjoittaja huomauttaa vielä: kuvia ei selvästikään kannata varastoida kahdelle eri koneelle ja kännykälle, silloin  nimittäin muutamankin kuvan kaivaminenosoittautuu erittäin aikaa vieväksi...)

5 kommenttia:

 1. Aika pätevä valinta, taitaa tehdä maminkin aika onnelliseksi :)

  VastaaPoista
 2. Voi söpöyttä ♥

  Teidänkin ihminen tuijottaa paperinippuja? Mikähän siinä on? Mutta ainakin se toimii silloin hyvänä nukkuma-alustana, kun kerran pysyy pitkiä aikoja paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Ai teilläkin? Joo en kyllä tajua sitä tuijottamista, varsinkin kun sitä on joka päivä tuntikausia. Ei toinen kaksijalkanen sellasta juurikaan tee, se katselee kivaa näyttöä, jossa parhaimmillaan liikkuu kaikkea mielenkiintoista (no on sielläkin mustia läiskiä valkoisella). Mutta joo, se on kiva kun nukkumapaikka ei liiku! :) -Devi-

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!