Sivut

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viikko yhdessä postauksessa


Devi: Mamilla on ollu niin kova kiire kaikkien yliopastusjuttujen kanssa, et joudutaan kertoo KOKO viikon kuulumiset kerralla. Puh. Ekana haluun antaa näin julkisesti noottia siitä, että Mami on ollu ihan kauheesti viimeisen 1.5 viikon aikan poissa ja tullu monesti vasta myöhään illalla tai yöllä kotiin. Kuulemma se on jossain ainajärjettömässä nykyään. Puhuukohan ne siellä hassuista kissoista? Niin ja sillon ku Mami on ollu kotona, niin se on tuijottanu telkkaria. Kuulemma koukuttui johonkin sarjaan ja katsoi kaikki kaudet kerralla. Nyt sillä onki sitten joku Nitfleksi-tauko meneillään.


Kajsa: Se on Netflix, eikä siellä ainejärjestöjutussa Rääpäle mistään kissoista puhuta. Tosin mä en välitä mistään kirjoittajaorjan hömpötyksistä niin kauan kun ykkösorja vaan pysyttelee kotona ja antaa ruuan ajallaan. Sen sijaan annan noottia siitä, että taas mua on haukuttu pullaksi ja läskiksi ja palloksi ja vaikka miksi ja uhattu, että ruokaa vähennetään entisestään. Ei ne voi, ku sitä on jo nyt minimaalisen vähän!


Devi: Mut eikös ne sanonu, että sä voisit myös riehuu enemmän, vähän niinku mä teen joka päivä? Tai siis sähän oot rieuhunu ja leikkiny tällä viikolla paljon, etkös ookki? Sä oot myös kiipeilly vähän siinä meittin uudessa puussa! Mut ulos ois kyl kiva päästä. Ei oo meinaan tälläkään viikolla päästy kertaakaan!


Kajsa: No en mä kyllä oo kiipeilly, mut nostetiin sinne! Vähänkö oot tyhmä!


Devi: Enkä oo! Et kuitenkaan tiiä ittekään, mitä Mami siellä touhuaa! Enivei, mä oon ollu kaiken poissaolemisen takia superhyperlepur hellyydenkipee!Kajsa: Mä oon vaan vaatinu paljon huomiota, sillain Valtiattaren tapaan arvokkaasti. Ei muuta lisättävää.


8 kommenttia:

 1. Sympatiat sulle Kajsa. Ihan väärin, että haukkuu sua pulskaksi, eikä edes itse vaivaudu lähtemään teidän kanssa ulos!

  VastaaPoista
 2. Ai pullukka? Ei kuulosta kauhean kannustavalta. Eikä reilulta. Auttaakos tuommoinen sitten yhtään jos täytyy laihiksella olla? Ei, ei, ei!

  VastaaPoista
 3. Kissoja pitää pusuttaa ja helliä eikä tuommoisia rumia nimitellä. Hyiii, sanomme painavasti. Se on pelkästään "talvikuntoa" ettei tu kylmä.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Talvikuntoa, aloitin vaan vähän ajoissa tänä vuonna... -Kajsa-

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!