Sivut

maanantai 8. syyskuuta 2014

Kuun ensimmäinen viikko

Ei edelliseen viikkoon loppujen lopuksi mitään opiskelua ja sosialisointia kuulunut, päinvastoin. Se inhottava pirulainen nimeltään flunssa iski tännekin, joten viikko on tullut pääasiassa vietettyä sängyssä tai sohvalla.

"Joo, tykkäään."

Jälkimmäinen tuli tutuksi etenkin lauantai-sunnuntaiyönä, jolloin jatkuvan yskimisen takia siiryin suosiolla nukkumaan olkkariin, jotten olisi herättänyt toista kaksijalkaista. Ei siitä nukkumisesta tullut mitään, kiitos Devin, mutta ainakin sain tarkkailla aitiopaikalta kissojen yöllistä elämää - siihen kuului niin pienen rusakon poikasen "jahtaamista" ikkunan takaa (Devi), eteismaton repimistä sanomalehden kolahdettua postiluukusta (Devi taas) kuin tietokonepöydältä ulos katselua (Kajsa). Yön aikana tuli myös todistettua, että Devi tosiaan alkaa leikkiä aamuyöllä neljän jälkeen ja jatkaa uniaan vasta, kun leikkihetki on huipentunut päättömään hepuliin. Kajsa puolestaan hipsii yöllä suoraan viemärikaivolle pissalle, kissanvessaan ei edes vilkaista....

"Etkö sä vieläkään tajuu millon kissan pitää antaa nukkua rauhassa?"

Viikolla sen sijaan ei ole tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä lukuunottamatta uuden kiipeilypuun saapumista. On kyllä kelvannut, vallan mainiosti! Nyt kuvituksena maistiaisia kissojen mielipiteistä, tarkemmin palaamme asiaan myöhemmin tällä viikolla.

9 kommenttia:

 1. Viemärikaivopissit, hmm.. Onks se Kajsa vain silloin kun ei kukaan näe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä viemärikaivopissittelyhän on ehdottoman kiellettyä, siitä saa vesisuihkun niskaan. Eli kyllä, Kajsa harrastaa sitä vain silloin kun kukaan ei näe. Päivälläkin viemäripissis on välillä vauhdissa, mutta silloin sentään tarkastetaan, onko kukaan paikalla katsomassa... Tästähän on ollut iät ajat tarkoitus kirjoittaa postaus, mutta se on aina jäänyt. Jossain vaiheessa epäilin, että onko Kajsalla virtsakiviä tms., mutta vaikuttaa siltä, että syy on muualla.

   Poista
 2. Meillä oli vuosia sitten hoitokissa, joka harrasti viemärikaivopissejä, ääni on turha kova ;) Nyt selvitit kissojen monta yöllistä salaisuutta, kun nukuit olohuoneessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vähän erilaista tarkkailua kuin mitä toinen kaksijalkainen on harrastanut pelatessaan aamuyöhön, lähes kaikki valot päällä ;)

   Poista
 3. Viemärikaivo, eipäs heti tuomita. Varsin kätevää sillä kissanhiekkaa säästyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta sitten koko vessa haisee kissanpissalle...

   Poista
 4. Tääkin jäi siihen viemärikaivojuttuun. Hmmmm. Jos et nyt tietäis, ni arvaisko hajusta ts. jääkö siitä mitään hajujälkiä? Aika ovela juttu kissalta >^.^<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen kyllä haistaa, jos Arvon Valtiatar on käynyt viemärikaivolla... Muuten keksintä olisikin aikas nerokas :)

   Poista
 5. Voiko sinne viemärikaivoon suihkauttaa/lorauttaa jotain... hajunsyöjää? Sehän olis suht yhtä kätevä, kuin pöntöllepissijä :)
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!