Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hei hei, kaveri!

"Tulee kyllä ikävä. Monta hyvää unta koin täällä."

Loppuviikosta sanottiin hyvästit kaverille, joka ehti antaa vuodessa paljon. Kaveri oli mukana niin yhdessä Kajsan ja Devin ensimmäisistä lähentymisistä kuin monessa riidassakin. Tämä kaveri tarjosi myös loistavan tähystystornin, kivan pesäkolon, teroituspalvelun kynsille, kiipeilymahdollisuuksia hurjapäälle ja hyvän lepopaikan vanhukselle.

"Hetki vielä! Äläkä häiritse."

Ajat kuitenkin muuttuvat, kuten kissatkin. Aina vanha kaveri ei pysty tarjoamaan tarpeeksi, joten tilalle tarvitaan uusia. Vanhan ei kuitenkaan anneta mennä ilman kunnollisia hyvästejä, ei edes silloin, kun kyseessä on "pelkkä" kiipeilypuu. Hei hei vanha ystävä, kiva kun jaksoit vuoden ja hengailit vielä hetken uudenkin seurana! Tulee ikävä (etenkin ikiomaa mökkiä), mutta seuraava kaveri ilahtuu varmasti seurastasi aivan yhtä kovasti kuin me muinoin ilahduimme!

"Nyt sä oot mun uus ja paras kolo."

13 kommenttia:

 1. Heihei entinen puu! Komea olit. Mukava huomata, että joissain talouksissa käytetään noita isojen puiden koloja. :D Meillä alettiin käyttämään niitä "kunnommin" vasta tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin se vähän vaihtelee, välillä kolo on maailman paras paikka, välillä siellä ei oleskella kuukausiin :)

   Poista
 2. Teillä on ollut hauska mökki, mutta uusi on aina uusi :)

  Meidän henkilökunta on suunnitellut meille jotain strippitankoa, jonka avulla voitaisiin kiivetä kaapin päälle. Ne rakentais sen jostain vanhasta puusta. Vähän kuullostaa epäilyttävältä, vai mitä? T: Sulo ja Robert

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, meillä on vähän samat suunnitelmat. Ainoa kyssäri, että miten sieltä alas, jos ylös johtaa pelkkä tanko. Toisaalta meillä alla on sänky, sinne vois hypätä roiskaista ihan turvallisesti...

   Poista
  2. Oho, kuulostaa kyllä aikas jännälle! Mut onkohan se vähän samanlainen kuin noi meidän uuden puun pitkät tolpat, sellanen puumainen jota on kiva kiivetä ylös? Mut mekin jäätiin funtsimaan, etä mites se alas tuleminen?

   Poista
  3. Kyllä sen tarvitsisi olla hieman puumainen, siis muutamalla sivuoksalla varustettu. Muuten kattilat eivät pääsisi sujuvasti ylös ja alastulo olisi vähän liiankin sujuvaa.

   Poista
 3. Hauskannäköinen mökki! Heippa mökki, tervetuloa uusi puu :)

  VastaaPoista
 4. Luopumisen tuskaa! Jospas uusi on vähintään yhtä jees kuin vanhakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää uus on kyllä paaaaaaljon parempi kuin vanha. Ei kuitenkaan yhtä rakas. -Devi-

   Poista
 5. Vanhasta luopuminen on tosi rankka kokemus. Ja uuteen kotiutumisessa menee aikansa. Mutta kyllä siitä hyvä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuossa jo mukava viikon siirtymäaika, kun vanha nökötti makkarissa ja uusi vanhan paikalla olkkarissa :)

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!