Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Uusi vanha KattimaniaOnnistuin poistamaan alkuperäisen postauksen yrittäessäni muokata sitä kännykällä, joten julkaisen uudestaan vain kuvat. Tältä uusi (kohta vuoden vanha) Kattimanian valtakunta siis näyttää. (Kuva otettu huhtikuussa 2014.)

1 kommentti:

 1. Edelliseen postaukseen tulleita kommentteja:

  Myrsky & Minna: "Teillä on oikein viehättävä koti. Ja valoisa."

  Piivi: "Upea koti! :) !"

  Marraskuun Muruset: "Ihana oma ruokapöytä Devillä! Meillä on tommosta samanlaista kuosia tommonen kenkien säilytys tsydeemi, tahtoisin kanssa maalata sen valkoiseksi! Semmonen normaali ruskea on vähän tylsä.. Mäkin haluisin ottaa meidän asunnosta kuvia, mutta ei ne oikeen mun blogiin sovi. Ellen sitten tunge joka kuvaan kissaa, oisko se sit sallittua? ;---) Teillä on kiva asunto!"

  Helena ja Blackie The Cat: "Wau, täällähän asuu sisustaja! Kivaa kontrastia tulee tumman ja valkoisen vuorottelusta. JA piti katsoa ekku kuva kahteen kertaan, ennenkuin huomasin sen liikkuvan sisustuselementin.
  Ja hyv hyvä, basilika on upea mauste ja lääkekasvi, niin sitä pitää! Ja tuo aihepiirin laajentaminen on erittäin hyvä idea, tykätään ainaskin me. Nice!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-"

  Kissankujeita: "Kiva kämppä teillä! Itsekin tykkään paljon valkoisesta sisustuksessa. Mua ei ainakaan haittaa että tulee muitakin kuin kissa-aiheisia postauksia, olen itsekin miettinyt, että voisin vähän postailla muustakin kuin kissoista.. :) Ja kuten marraskuun muruset tuossa pohtikin, että laittaa vaan joka kuvaan kissan mukaan niin kyllähän ne sitten sopii kissablogiin (oon itseasiassa hyödyntänyt tuota kikkaa jo pari kertaa viime aikoina, kun olen halunnut kertoa esim. lukemistani kirjoista :D). "

  Pepsi + Max: "Emäntä: Ihana tuo seinäteksti! Minäkin tykkään välillä kertoa esim matkoista jotain. Kissankuvalla höystettynä (kuten tuossa yllä sanottiin), ne sopii minusta ihan hyvin kissablogiinkin. Ja onhan tässäkin postauksessa pari kissaa :-)"

  aby angel: "Kyllä nyt nää omat karmeen rusehtavat seinät (kiitti vaan joku aikasempi asukki) tuntuu ihan kamalan tunkkaselta kun näki nämä teidän valoisat tilat! Tosi mukavan näköinen asumus teillä on."

  AnnaS: "Raikkaan ja valoisan näköistä ♥. Välillä roskalavoilta ja lahjoitetaan-osastolta tekee hyviä löytöjä!"

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!