Sivut

tiistai 13. tammikuuta 2015

Pörisijä


Jokainen bloggaaja varmaan tietää sen tunteen, kun huomaa kaikkien ottamiensa kuvien olevan julkaisukelvottomia tai vähintäänkin huonoja. (Note to myself: jos kuvaat kissaa kirkasta hankea vasten, muista kohdistaa valonmittaus kissaan. Muussa tapauksessa edes PS ei pelasta, ellet halua tulla ensin hulluksi.) Useimmat varmaan jättävät kuvat julkaisematta, mutta välillä on niitä hetkiä, kun uusia kuvia ei vain jaksa ottaa/vastaavia ei ole mahdollista saada. Sellainen tilanne on ainakin täällä Kattimaniassa: pitäisi saada esiteltyä uusi lelu, mutta aika ja jaksaminen ei riitä uusien leikkikuvien räpsimiseen (varsinkaan kun kissojen yhteistyökyvystä ei voi koskaan olla varma). 

Siispä: vähän laatua, mutta paljon riehakasta tunnelmaa (sen jouluna saadun lelun parissa).
Tässä näette Pörisijän! Pörisijä on fiksu lelu; se osaa liikkua ihan itsekseen (niin kauan kuin patterit kestävät), ennalta-arvaamattomasti (kunhan on ensin vähän lämmitellyt - alkuun se kulkee nimittäin aina ympyrää) ja jopa seinän vieriä pitkin (lue: kirjahyllyn ympäri). Pörisijä on siis oiva seuralainen pienelle, levottomalle kissalle silloin, kun kaksijalkaisilla ei ole aikaa leikkiä. Tosin kun kissoista on kyse, niin toki kuuluisa kissalogiikkakin astuu kuvaan: Pörisijä on parhaimmillaan kuolleena, kuten ylläolevista kuvista näkyy.

Ei kai Devi ole sisimmässään pieni arkajalka?Toisaalta joku toinen kissa - joka ei missään nimessä ole Arvon Valtiatar- tykkää Pörisijästä eniten silloin, kun ötökkä pitää mahdottoman kovaa ääntä, joten ehkäpä Devin arastelu on ihan hyvä juttu. Saapahan Kajsa - siis Hurja Saalistaja - metsästää rauhassa. 


P.S Vaikka kommentteihin vastaileminen on ollut vähän heikkoa, niin me tykätään niistä edelleen tosi paljon! Kiitoksia siis kaikille teille, jotka jaksatte jättää merkin käynnistänne :)

20 kommenttia:

 1. Vimpain on selvästi mitä mielenkiintoisin! Mukavaa, että molemmille löytyy mieluinen moodi pörisijästä. Aivan ihanan touhukkaita tassukuvia :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia nämä ovat! :) Voi kuinka söpöjä ilmeitä ja tuo venytys on aivan mahtava! :) Ja täytyy kyllä sanoa että vaikuttaa äärettömän kivalta lelulta. Mistä tollasia mahtaa saada? :D Meillä toi rakastettaisiin varmaan hengiltä nopeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Zooplussasta :D Tosin ötökän väriä ei voi valita, vaan sieltä tulee joku randomi. Olisin halunnut leppäkertun ;)

   Poista
 3. Ei nää kuvat nyt niin huonoja ole... Näkisitpä mitä meikäläinen jättää tänäänkin julkaisematta. :D
  Vaikuttaa kyllä niin kivalta lelulta toi pörisijä, että melkein pitää jostain joku vastaava koittaa löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten jännä, miten blogissa nämä kuvat näyttävät ihan hyvälle :D Muokatessa nimittäin tuntui, ettei niistä saa ikinä siedettäviä.

   Poista
 4. Meilläkin on ollut tommonen mutta ei sitä muutakun vähän vaan hakattu tassulla :D Minnehän se on muuten kadonnut, varmaan joutunut roskikseen :(

  VastaaPoista
 5. Ihanne tilannekuvat! Meidän mielestämme kuvissa ei ole moittimista, hyvin on tunnelma saatu vangittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissa (ja pienemmältä näytöltä katsottuna) ne näyttävät kyllä ihan siedettäville, vähän haljakoille vain :)

   Poista
 6. Vautsi mikä lelu, rähee :P Tykkäisköhän meidänkin mirnokat.. Mistä löysit?
  ps. Ihan kelpo kuvia ovat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään ei kannata tarkastella niitä vain muokkausohjelmassa isolta näytöltä :) Zooplussasta löytyi.

   Poista
 7. Kivoja kuvia nuo ovat :) Nyt tekee mieli saada tuollainen ötökkä meillekin, eli mistähän..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien henki on ainakin kiva, niiden muokkaaminen taas ei :D Zooplussasta tosiaan löytyy, tai ainakin jouluna oli :)

   Poista
 8. Hieno venytys Kajsalla! :) Pörisijät on jänniä, meillä tosin ei varmaan kiinnostuttaisi niin paljoa, että olisi oston arvoinen, mutta hiirellä ehkä toimisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jossain liikkuva hiirikin, mutta se liikku vain narusta vetämällä - ja naru tietenkin on niin lyhyt, ettei se riitä kuin ehkä viideksi sekunniksi... :)

   Poista
 9. Tunnelma välittyy erinomaisesti! Se lienee välillä pääasia. Minusta tuntuu etten ole talvella julkaissutkaan kuin tuhruisia kuvia.

  VastaaPoista
 10. Voi tuo kissojen lumikuvaus on kyllä hankalaa. Itsekin juuri julkaisin kasan enemmän tai vähemmän harmaita kuvia.. hmph. Mutta tunnelma kai tärkein, se ainakin teillä onnistui! Ihania kuvia, täällä on pörisijästä kateellisia katteja!

  VastaaPoista
 11. Höpsistä, hienoja kuvia, jotka vangitsevat saalistusilmeet sun muut. Tuollaiset lelut on käteviä, jotka viihdyttävät edes tovin ilman ihmisen panosta.

  VastaaPoista
 12. Kiva, että tunnelma miellyttää kaikkia :D

  Tässä linkki leluun kiinnostuneille: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut/leikkiradat/interaktiiviset_kissanlelut/431219

  Pakko kuitenkin huomauttaa, että patterit hyytyvät varmaan aika nopeasti, eivätkä nuo muoviset, ohuet siivet ole paras valinta leluksi, jota lätkitään ja paiskotaan ympäri kämppää (meillä toinen hajosi eilen).

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!