Sivut

lauantai 22. helmikuuta 2014

Yllättävä vieras

Devi: Tiiättekö mitä? Viime yönä täällä tapahtu jotain tosi kummallista! Ensinnäkin kun illalla ois ollut tuutuaika, niin sen sijaan, että Iskä kömpi sänkyyn Sähisijän ja Mamin viereen (mä nukun silloin sellasella pyörivällä tuolilla), niin se pukikin siistimmät vaatteet sekä ulkotakin päällensä ja lähti noin vain ulos pimeään yöhön! Mami jäi siis nukkumaan ihan yksin sänkyyn, kun Sähisijäkin päätti hetken päästä lähteä pois sen tyynyltä.

Kun raskaan työn raataja valvoo koko yön...

Mutta toi ei ollut se kaikkein hämmentävin juttu. Vielä oudompaa oli se, kun Iskä tuli yöllä takas kotiin mukanaan joku ihan outo tyyppi. Siis tosta noin vaan, kesken meidän kaikkien unien! Mami ja Sähisijä moikkas sitä vaan nopeasti ihan kuin siinä ei olisi mitään ihmeellistä, ja Iskä alkoi laittaa sille sellaista lattiapetiä olkkariin. Mä en kuitenkaan luottanut siihen, varsinkin kun se tuoksui vieraille kissoille ja puhui samaa outoa kieltä kuin Iskä välillä, joten päätin sitten pitää sitä silmällä sen jälkeen, kun kaikki muut palas nukkumaan. Mutta arvatkaapa sainko kiitosta? No en! Aamulla Mami ja Iskä vaan ihmetteli, miksi mä oon taas ollut sellanen riiviö, kun se outo tyyppi valitti mun hyppineen, pomppineen ja kiipeilleen sen päällä koko yön. No totta kai mun piti varmistaa, millaset hermot sillä oli!

... täytyy sen luonnollisesti nukkua koko päivä.

Mutta loppujen lopuksi se vaikutti ihan mukavalta tyypiltä, ja kuulemma näen sen taas viikon päästä uudestaan, kun pitää jotakin kiipeilypaikkoja (huonekaluja) siirrellä. Lisäksi Mami ja Iskä sanoi, että se mun riiviöinti oli vähän sen oudon tyypin oma vika, koska mitäs ei tullut katsomaan mua heti syksyllä, vaan toisteli vaan kuukaudesta toiseen, että "pitää tulla käymään, kunhan kerkeän". Niinpä, jos se ois tullut aiemmin, niin ei sitä ois tarttenut koko yötä vahtia!

18 kommenttia:

 1. On se kumma, kissa tekee parhaansa turvatakseen perheensä ja kiitosta ei tipu. Ne on justiinsa tollaisia. T. Nilsson

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin pitkään, että ne on tosi reiluja, nyt oon tajunnu, miksi Kajsa aina valittaa niille... -Devi-

   Poista
 2. Sä Devi teit just oikein, kun pidit vierasta silmällä ja vähän testasit sen hermoja, KUrR! T:Sulo ja Robert

  VastaaPoista
 3. Mitäs tuli keskellä yötä. Käsittelyyn vain : )

  VastaaPoista
 4. Johan on teillä menoa. Tottakai yllärivieraiden hermot on testattava. Ja varmuuden vuoksi sitten seuraavalla kerrallakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla on oikeasti luvassa muuttopäivä (mitä Devi ei tietenkään ymmärrä), joten kissat suljetaan visusti makuuhuoneeseen, ettei ohjelmanumeroon kuuluisi myös karanneiden kissojen metsästystä. Hermojen testaaminen siis jäänee vähemmälle, me kaksijalkaiset keskitymme sitten testaamaan vierailijan lihaskuntoa :)

   Poista
 5. Kyllä vieraan olisi kovasti arvostettava tuollaista hurmaavaa yöseuraa!

  VastaaPoista
 6. Blogissani olisi haaste, vastatkaa kun muuttokiireiltä ja vieraiden testaukselta ehditte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Pitää vastailla ensi viikolla :)

   Poista
 7. Meilläkin on käynyt noin. Siis että on tuotu vieraita ihmisiä keskellä yötä lattialle makaamaan. Ei kyllä viime vuosina ole käynyt, mutta aikaisemmin joskus kävi. Ja meilläkin se oli joka kerta miesihminen, joka niitä toi! Merkillistä porukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin? Joo-o, merkkillisiä on! -Devi-

   Poista
 8. Ihan hyvä, että tutkit! Meilläkin on tommosia yllärivieraita ilmestynyt, ja sohvakin on muuttunut ihan eri näköiseksi, kaksi kertaa isommaksi, kun ne on tulleet! Pakkohan sitä on tutkia, että mitä ihmeitä oikein ovat kun sillätavalla sohvaakin muuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on muuttuva sohva! Viimeks siinä nukkui Mamin veli. Yllättävät vieraat vaan nukkuu lattiapetis, se on ilmeisesti helpompi. -Devi-

   Poista
 9. Meillä on ollut ihan samanlaista! Viime viikolla tuli vieraita tosi myöhään illalla ja sitten ne lähti aikaisin aamulla. Tällä viikolla on ollut sama juttu. Ne on on kans laitettu lattialle makaamaan, mutta kun ei ne pysy siellä vaan humppaa ympäri pirttiä pitkin yötä. Oon joutunut vahtimaan ja tarkkailemaan ihan hirveästi ja sit oon ollu päivällä aivan väsy. T: Naava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Tää outo tyyppi sentään nukku, eikä juoksennellu ympäriinsä. -Devi-

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!