Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Mekin edustettiin - Kissakahvila Helsinki

Eilen kissahullu porukka suuntasi katsastamaan Helsingin uutta Kissakahvilaa, kiitos Naukulan Mamman panostuksen. Tällä kertaa minäkin pääsin mukaan! Paikka sijaitsee aivan Kampin lähellä, joten sinne on helppo saapua. Sen verran laiska kyläilijä kuitenkin olin, etten jaksanut ottaa järkkäriä mukaan - parempilaatuisia kuvi voi kuitenkin käydä katsomassa muiden blogeista (lista postauksen lopussa).


Kuten  olettaa saattoi, löytyi Kissakahvilasta monta ihanaa karvapalloa - 5 pentua ja joukolle kuria pitävä vanhempi herrasmies - sekä monta lässyttävää Crazy Cat Ladya. Varoitan jo heti: kahvilassa vierailu voi herättää vaarallisen korkeaa kissanpentukuumetta!


Kissat olivat myös hyvin sosiaalisia, esimerkiksi tämä pentu änkesi nukkumaan jalkojeni alle <3 Siinä oli sitten pakko kyykkiä tovi, kunnes toinen kyllästyi rapsutuksiin.



Kaverukset <3




Kahvilassa on selvät säännöt siinä, miten kissojen kanssa saa toimia - esimerkiksi nukkuvaa kissaa ei saa häiritä. Myös kissojen nostelu ja vatsojen rapsuttelu on kielltty. Hyvä niin, sillä paikan tulisi olla kissojen koti kissojen ehdoilla.

Sen sijaan kissojen kanssa saa....


LEIKKIÄ! (muistakaa klikata video HD-laadulle.)



Kiipeilymahdollisuuksiakin kissoille on järjestetty mukavasti, vaikkakin eräs rasavilli pentu päätti tutustua hieman uusiin ulottuvuuksiin vierailumme aikana :) Tasapainoittelu päättyi hurjaan putoamiseen, minkä seurauksena useammankin paikallaolijan sydän taisi jättää pari lyöntiä välistä. Onneksi pentu kuitenkin laskeutui nätisti jaloilleen ja oli muutamassa sekunnissa etsimässä uusia temppupaikkoja. Putoaminen sai kuitenkin miettimään liukkaiden, lakattujen levyjen turvallisuutta - jonkinlainen matto voisi helpottaa kissojen menoa. Lisäksi tila kaipaisi nukkumapaikkoja ja raapimismahdollisuuksia, mutta jälkimmäisiä on  ainakin myöhemmin tulossa.



Myös kahvilan koko mietitytti hieman, sillä tilaa ei todellakaan ole paljon. Mitähän Kahvilassa aioitaan tehdä, kun asukkaina onkin pentuenemmistön sijaan kuusi aikuista kissaa?



Niin, saahan kahvilasta ihanan kissaseuran ja iloisen mielen lisäksi myös vatsantäytettä. Itse tilasin kasvispiirakan, mansikkatuulihatun ja haudutettua teetä, enkäjäänyt harmittelemaan valintaani. Etenkin kasvipiirakka yllätti iloisesti, sillä se oli mehevää ja maukasta, suolassakaan ei oltu säästelty :) Hinnatkin olivat mielestäni kohtuulliset.



Paikassa on myös kotoista syödä - pöydältä löytyy niin kissankarvoja kuin kissoja :D Etenkin jos tilaa katkarapu-lohileipää, on seura taattua. Kissat toki saa nostaa pöydältä pois, joten siitä ei tarvitse huolehtia. :)


Kaiken kaikkiaan mukava vierailu ja ihastuttava paikka, kannattaa käydä piipahtamassa! Hyvä mieli jää pitkäksi aikaa, itse esimerkiksi heräsin tänä aamuna unesta, jossa yritin keksiä nimiä isolle kissanpentupoppoolle <3


Kiitos kaikille, toivottavasti pääsen tapaamaan teitä vielä uudestaankin! Monen kanssa olisi ollut kiva jutella pidempäänkin.


Sitten kirsikkana kakun päällä Prima Catin sponssaama lahjakassi. Sen sisällön esittelen myöhemmin ensi viikolla - mukana myös ostoksia, jotka tarttuivat mukaan, kun kiersimme Tassulinnan Tuijan ja NaavaKissan omistajan (lukija) kanssa tapaamisen jälkeen Stockmannin lemmikkiosastolla.

***

Mukana menossa olivat ainakin:

20 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Olit saanut otettua paljon kissakuvia verrattuna minuun (vaikka oli oikea kamera mukana)! Vielä kun muutat videota, niin katson senkin (ilmoittaa että yksityinen video). Oli kiva käydä sinun kanssa kiertelemässä kaupungilla! Blogilistalta puuttuu ainakin Miukumaa :)

    VastaaPoista
  2. Säpäs sait kivoja kuvia vaikkakin vain kännykällä :D Ja videokin oli ihana, mikshän mä en tajunnut ottaa videota.. Noh aina ei voi muistaa. Kai tuut tampereelle jos ja kun siellä pidetään taas blogimiitti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LG G4:n kamera on aika huippu :) Tulen varmasti, jos ei ole mitään muuta menoa!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Oli kiva tavata ja samaa mieltä kasvispiirakasta, mehevää ja maukasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan kiva nähdä (uudestaan). Kasvipiirakka yllätti juu iloisesti!

      Poista
  4. Aika kattava kuvaus kahvilasta tulee, kun lukee kaikkien postaukset :)
    Paljon jää mieleen kysymyksiä ja vähän ihmetystä, erityisen iso kysymysmerkki tuon tilakysymyksen kohdalla.

    VastaaPoista
  5. Kiva kun Valtiatar ja prinsessa päästivät sinut paikalle! Minä jäin miettimään tuota tilaa. Onko koko eroa Purnauskiksen kanssa kuitenkaan paljoa? Tämä on kapeampi, mutta aika pitkä. Täytyykin käydä Purnauskiksessa, kun yhdestä vierailustani on niin paljon aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole Purnauskiksessa käynyt, mutta kuvien perusteella luulin sen olevan isompi. Ehkäpä saamme sen blogitapaamisen syksyksi - meiltä saattaisi olla tulossa sinne jopa kaksi Kaksijalkaista ;)

      Poista
  6. Aijaa, sieltä saa siis kahviakin? Eikä pelkästään ihanaa kissaseuraa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyi kaikki mitä hyvään päivään voi tarvita ;)

      Poista
  7. Ihania kissoja ja herkullisen näköistä vatsantäytettä!
    Olisi ollut kiva tavata, mutta loppumetreillä tuli yllättävä este :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettet päässytkään! Onneksi on varmasti tulossa uusiakin tapaamisia :)

      Poista
  8. Oli tosi kiva tavata ja ihme, että siellä edes kykeni puhumaan ihmisille kun ne söpöläiset meinasi viedä huomion koko ajan ;D

    VastaaPoista
  9. Mahtavia kuvia! :) Pennuissa varmasti riittää katseltavaa, ihasteltavaa ja leikitettävää, vauhtia näytti riittävän videollakin ♥ Mie veikkaan, että sitten kun kahvila pääsee kunnolla käyntiin ja kävijämäärä näyttää kunnolla plussaa, kahvila lähtee etsimään isompia tiloja. :) Näin ainakin monesti käy: aloitetaan pienestä ja suurennetaan jos kysyntä on hyvä.

    VastaaPoista
  10. Höh, kun en itse päässyt mukaan. On ollut kivaa (joskin vähän haikeaa) lukea tapaamisesta eri näkökulmista. :) Täytyy kyllä käydä itsekin tuolla kahvilassa jokin kerta ja toivoa, etteivät pikkukisut tee benji-hyppyjä, koska mä saisin takuulla slaagin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, aika monta kissatätiä taisi saada lauanataina slaagin pennun pudotessa... Toivottavasti pääsisit vaikka seuraavaan tapaamiseen!

      Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!