Sivut

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kotikissa

"Ois niin nätti ilma ulkoilla.... Tuolla kasvitkaan ei ois kuolleita."

Devi: Ei olla oltu piiiitkään aikaan ulkona! Lähes joka päivä luvataan, että ehkä illalla mennään tai huomenna ihan varmasti, mutta ei olla menty. On ollut kuulemma kiirettä tai sadetta tai liian söpöä nukkumista. Tekosyitä! Mutta joka tapauksessa naapuruston kissatkin tietää, että mun pitäs päästä pihalle.

"Moi! Tuutko ulos leikkimään?"

"Mitä toi kaksjalkanen tossa tekee? Ai sä ootkin kotikissa..."

"Tsori, mä suuntaan eteenpäin. Adios!"

Niinpä, pitäis mennä ulos! En kyllä oo mikään kotikissa vaan todellinen hurjimus! Ettäs tiedätte. Ja totta kai mä otan Mamin mukaan tapaamaan uusia kavereita. Eikös kaikki tee niin?

19 kommenttia:

 1. Kivan näköinen naapuri sulla Devi! Ehdottomasti sun pitäisi mamman kanssa a) lähteä tapaamaan kavereita b) mennä kertomaan että tämä on oikeastaan sun tonttia! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mami yritti ylipuhua Iskän "pelastamaan" sen sieltä ulkoa, mutta Iskä kielsi. Musta se ois ollu kiva idea! -Devi-

   Poista
 2. Olet sä kyllä rohkea, normaaleissa vaatteissa vaan moikkaat vieraita ikkunan takana. Ei meillä vaan ;D

  VastaaPoista
 3. Ihana poseeraus, Devi, tossa ekassa kuvassa. Rohkeesti menit kyllä kattomaan sitä ikkunalasin takana ollutta kaveria, oliko sun häntä pörrössä yhtään? Henkilökunnan kanssa pitää olla niin sitkeä, jos jotain haluaa, huoh; kovenna ääntä, jos se auttais?
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu yhtään pörrössä! Mut mau'uin tosi paljon ja törmäilin ikkunaan, niin kovasti oisin halunnut ulos! -Devi-

   Poista
  2. Niin ja oon koventanut ääntä, mutta sekään ei toimi :(

   Poista
 4. Te ootte noin matalalla että naapurit pääsee moikkailee. Miten kätevää! Meil moikkailee vaan sepelkyykkyset ja lokit.

  VastaaPoista
 5. Kovat mimmit ottaa maminkin mukaan ;)

  VastaaPoista
 6. Naapuri on teillä ihan lähellä!

  Minäkin näin naapurin kissan yhtenä päivänä. Tosin se ei ehkä huomannut mua, kun ne oli tuolla alhaalla, ja minä olin parvekkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on monta kissaa lähellä! Mamin mukaan seinän toisella puolella on kolme - en vaan koskaan oo nähnyt niitä. Sit on toinen msutavalkoinen, joka kulkee valjaissa meidän ikkunan alla. Sen oon kerran tavannutkin! -Devi-

   Poista
 7. Oispa siistiä jos meidänkin ikkunoista näkyis kissoja!
  -Rufus

  VastaaPoista
 8. Luin vahingossa, että otsikossa luki kollikissa :) Meillä on kanssa päivittäin "musisointia" ulko-oven edessä. Nyt ei enää riitä pieni yösoitto..

  VastaaPoista
 9. Nyt viet mamin pihalle nopeesti! Ja mami vois kyllä ihan hyvin pelastaa ton naapurin kun se joutuu tolleen yksin ulkoilemaan...

  VastaaPoista
 10. Ylös, ulos ja lenkille! :) Oiskin niin helppoa, miekin olen monesti meinannut antaa Haikulle tyhjiä lupauksia, mutta onneksi se on jäänyt tekemättä. :D Tänä kesänä ollaan käyty vain kerran ulkona täällä kaupungissa, pitäisi ryhdistäytyä...

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!