Sivut

lauantai 25. lokakuuta 2014

Hengailukierros

Löydättekö kissan? Vinkki: kannattaa suunnata katse korkeuksiin.

Meillä olohuone on se paikka, jossa hengaillaan (ja nukutaan, jos sattuu olemaan kissa). Olohuone on myös yksi niistä huoneista, jonka taisin luvata esitellä, kunhan tavarat olisivat paikoillaan ja kaikki muuton jälkeinen sotku siivottu, mutta... No, vetoan luovan taitelijasielun kyvyttömyyteen noudattaa suunnitelmia ;) Samaiseen syyhyn vetoa myös kertoessani, että puolen vuoden hengailun jälkeen kyllästyimme vanhaan ja pistimme koko olkkarin järjestyksen uusiksi, joten päätin vihdoin ja viimein esitellä sen vanhan olkkarin - kissojen näkökulmasta totta kai. Loogista, eikö? 


Parasta olkkarissa on tietenkin ikkuna. Sen ansiosta ulos voi katsella sekä pehmoisesta kiipeilypuusta, ikkunalaudalta että (talvisin) lämpimän patterin päältä. Paljon avaraa luontoa, vähän tylsää hömppää. 
(Nyt siis puhutaan Devistä, arvon Valtiatar ei jaksa patterin päälle pomppia. Taaksekaan Arvon Valtiatar ei mahdu, kun tyhmä suunnittelija ei ole osannut ajatella söpön pyöreitä norjalaisia.)Sitten on (oli?) kirjahylly. Se on loistava jatke kiipeilupuulle. Kaikkein parasta on kuitenkin toinen kirjahylly, jonka päälle voi hypätä isommalta! Täydellinen saalistusmaasto uhkarohkealle ja suuruudenhullulle temppuilijalle. (Lisäksi sieltä toisen hyllyn päältä voi pompata tietokonepöydälle, mutta sitten ollaankin jo eteis"aulassa", joten emme jatka pidemmälle.)

Niin ja nukkumiseenkin olkkarista löytyy monta hyvää paikkaa. Devi suosii pääasiassa korkeuksia, Kajsa pysyy maankamaralla.


Mikäs on teidän olkkareiden paras paikka (kissojen mielestä)?

14 kommenttia:

 1. Olkkarissa ehdottomasti parasta on tuo katonrajassa menevä rallirata! -Kissakolmion poppoo

  VastaaPoista
 2. Olkkarissa kiipeilypuun ylin taso on se ehdottomasti paras paikka jos ihminen on näkemässä... Jos ihminen on poissa, paras paikka onkin kukkaruukku vanhan singerin päällä (ympäri singeriä lentänyt multa ja toisinaan nurkan takaa tapahtuva kurkistelu todistavat tätä teoriaa tehokkaasti)...
  Kivat kuvat teillä, varsinkin tuo lentävä kissa on mahtava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaruukku? Meillä ei oo sellasia, vaikka Iskä tahtois, koska Mamin mukaan kissat + huonekasvit = mahdoton yhtälö. -Devi-

   Poista
 3. Hyvät mestat teillä on olkkarissa! Meidän suosikki on kiipeilypuu tai sohva. Ps. Tuo haukotuskuva on kiva ja hyppykuvat hurjia.

  VastaaPoista
 4. Mitä komeita loikkia! Ja hieman täällä ollaan kateellisia kattoon asti yltävästä kiipeilypuusta. :D Meillä on katto liian matalalla...

  Meillä nukutaan kiipeilypuiden korkeimmassa pesissä. Joskus jopa sohvalla (lähinnä Myrsky), mutta kiipeilypuut on poikien lempparit. Niin nukkuessa kun leikkisä. :D

  VastaaPoista
 5. Hauskoja kuvia :))
  Kiitos esittelykierroksesta. Mutta. Tahtoo lissää kuvia..!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä ole mitään nähtävää :D Uudetsa järjestyksestä sitten enemmän kuvia, lupaan!

   Poista
 6. Kivasti hypittävää! :) Meillä olkkarin suosikki on kiipeilypuu, Noralla lisäksi vielä sen vieressä oleva kirjahylly, se on Noran valtakuntaa/turvapaikka, jonne ei muut tule. :)

  VastaaPoista
 7. Onpas hauskat kuvat, lentävät kissat :-)!

  Pipsu ja Miiru vastaavat, että tänään ihaninta olohuoneessa on lattialla oleva lampaantalja, hyrrrr.

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!