Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2014

Juhlahumua luvassa

Kesä on ilmeisesti hyvää aikaa blogin perustamiselle, ainakin sen perusteella mitä viime aikoina kissablogeissa vietettyjen synttärien määrästä voi päätellä. Sama ilmiö näkyy meilläkin, sillä Kattimanian ensimmäinen postaus julkaistiin 6.8.2013. Blogin aloittamispäivän lisäksi seuraan monen muun bloggaajan jalanjälkiä myös synttärien juhlimisessa, sillä myös me Kattimanialaiset haluamme kiittää teitä lukijoita arvonnan muodossa. Eikä siinä kaikki! Ihka ensimmäisen arvonnan vuoksi päätin ryhtyä erittäin anteliaaksi - palkintoja on nimittäin jaossa peräti kaksi! Toinen palkinto on suunniteltu ilahduttamaan nelijalkaisia lukijoita, toinen kissoja palvovia kaksijalkaisia. Palkinnot arvon synttäripäivän aattona, voittajat puolestaan julkaisen synttäripäivän postauksessa. 

Kissojen paketti: 1.Chicken Fillet Chip, 100% kananlihaa, 2. Hessian Sealife Catnip toy, 3. Jolly Moggy's toy with premium quality catnip, 4. Catnip oil spray

Miten kisaan pääsee sitten osallistumaan? Lukekaapa seuraavat ohjeet, niin tiedätte:

* Kisaan voi osallistua jopa kolmella arvalla. Kertokaa siis kommenteissanne, kuinka monella arvalla olette mukana!

* Ensimmäisen arvan saa olemalla utelias, eli lähettämällä kysymyksen Deville tai Kajsalle (tai jommalle kummalle kaksijalkaiselle). Nyt siis kannattaa laittaa kyselyvaihde päälle! Kysymyksiin vastaamme synttäripostauksessa :) Jos olet uusi lukija, etkä keksi mitään kysyttävää, voit myös kertoa, miten olet blogiin päätynyt tai mistä tässä blogissa tykkäät erityisen paljon. Lisäksi voit mainita kommentissa, kumpi paketti olisi mieluisampi vai olisiko sinulle ihan sama, kumpi postiluukusta kotiin tupsahtaisi
Yritän ottaa toiveet huomioon, mikäli voittajat eivät himoitse samaa pakettia. Siinä tapauksessa arvon paketit voittajien kesken. 

* Toisen arvan saa vinkkaamalla kisasta omassa blogissaan tai jonkin muun sosiaalisen median kautta ja kertomalla vinkkauksesta kommenttiboksissa. Jakamista ei ole pakko tehdä heti, eli asiasta voi ilmoittaa myöhemminkin jättämällä linkin oman kommenttinsa alle. Palkintokuvia saa käyttää vinkkauksessa hyödyksi ;)

Kissamainen paketti: Tee- tai kahvikupin kansi, joka pitää juoman lämpimänä, kaksi avaimenperää, pussillinen kissan muotoisia klemmareita sekä säädettävä pöllösormus. Pöllö ei ole kissa, sen toki tiedän, mutta koska pöllöt ovat saduissa kissojen tapaan viisaita tai noitien lemmikkejä, niin ajattelin tämän söpöläisen sopivan hyvin joukkoon (kivaa kissasormusta kun ei löytänyt) :)

* Extra-arvan kohdalla ei sen sijaan tarvitse tehdä mitään, sillä ne jotka sen saavat, ovat työnsä jo tehneet! Extra-arvan saavat nimittäin kaikki ne, jotka ovat viimeisen vuoden aikana jättäneet edes yhden viestin kommenttiboksiin. Tällä tavalla haluan palkita ne parikymmentä henkilöä, jotka ovat olleet aktiivinen osa blogia. Jos et ole varma, oletko koskaan kommentoinut, niin ei hätää, tarkistan asian kyllä ennen arvontaa. Ei siis tarvitse lähteä itse tarkistamaan, tuleeko extra-arpaa vai ei :)

* Voittajat ilmoitan blogissa 6.8, joten s-postia ei tarvitse kommenttiin laittaa - jätä kuitenkin erottuva nimimerkki! Voittajan tulee olla minuun yhteydessä sivupalkissa näkyvän s-postin kautta viikon sisällä voiton ilmoittamisesta. Mikäli voittajasta ei kuulu mitään, arvon paketin uudelleen. HUOM! Mikäli tiedät, ettet pääse katsomaan blogia tuona aikana, niin voit jättää s-postin kommenttiin, jolloin ilmoitan voitosta sinne. Tässäkin tapauksessa vastausaikaa on kuitenkin viikko. 

Kattimanian väki toivottaa tasapuolisesti arpaonnea kaikille!

"Älkää huoliko, mä aion valvoa, ettei vilppiä tapahdu ja osallistua sen voittajan arpomiseen."

Osallistumisaika päättyy siis 5.8.14 10.8.14 kello 21.

Edit! Kilpailuaikaa pidennetty!

Kilpailu on päättynyt!


30 kommenttia:

 1. Kaikki arvat kiitos! Me tykättäisiin palkinnosta, mutta kyllä se emäntäkin tykkäisi (höh).. Me kysytään että kumpi teistä on nopeammin syömässä ruokakipolla? Ja emäntä laittoi linkkiä meidän sivun sivupalkkiin, mutta ei saanut vielä kuvaa tulemaan (siinä on pelkkä teksti). Se lupasi yrittää vielä viikonloppuna tai sitten kirjoittaa postaukseen kilpailusta.

  VastaaPoista
 2. Kaikki arvat vaan meillekin :) Mainos on tän illan postauksessa ja taidetaan olla mukana extrassa :) Deville esittäisin sellaisen kysymyksen, että montakos kertaa päivässä oot käyny tsekkaamassa sen ikkunan karkureissus jälkeen?

  VastaaPoista
 3. Me tahdotaan mukaan täysillä lipukkeilla ;)

  Kysymys Kaijsalle: Unohdatko välillä kuinka ärsyttävä Devi onkaan ja riehaannut samalle tasolle?

  Ja mainos menee meidän blogiin kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin: osallistun siis ihmisille suunnattuun kisaan ;)

   Poista
  2. Toivotaan, että jos voitto osuu, niin toinen voittaja ei haikaile myös ihmisten palkinnon perään ;)

   Poista
 4. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta! Osallistumme kaikin mahdollisin keinoin, laitan mainoksen blogiin. Kysymme kaksijalkaisilta: Onko vaikeaa antaa kissoille tasapuolisesti huomiota?

  VastaaPoista
 5. Hih, täällä on kanssa kesällä blogin perustanut! Eli siis juuri äsken. :D Rölli ja Rosakin tahtoisi osallistua yhdellä arvalla (mutta äiti tahtoo palkinnon!), koska eipä meidän taida olla mitään hyötyä mainostaa arvontaasi, kun ei meillä vielä lukijoita ole. Mutta tahdomme kysyä molemmilta kissoilta, että kumpi on niiden lemppari kaksijalkainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiinnostava käydä läpi blogeja ja katsoa, kuinka suuri osa perustetaan kesällä :)

   Poista
 6. Onnea 1-vuotiaalle!

  Kysymyksemme kuuluu: Mikä on paras nukkumapaikka Kajsalla entä Devillä? Me tähtäämme tällä kissapalkintoon :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut myös meiltä! Meille kävisi kumpi palkinto vaan ja haluamme kysyä Deviltä ja Kaisalta, mistä olette saaneet nimenne? Tai osaakohan kaksijalkainen vastata paremmin?

  VastaaPoista
 8. Kiitos, mielelläni osallistun ja mainostan blogissakin, kunhan kohta pääsen isolle koneelle kirjoittelemaan. Kissoilta kysyn, mikä on mieluisinta tuoretta vihreää syötävää?

  VastaaPoista
 9. Hei! Eniten olen blogissasi ihastunut äärettömän laadukkaisiin kuviin! Me on täällä väännetty kättä palkinnoista, Blackie voitti! Siis kissanlelut ja -naksut!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 10. Onnea blogisynttäreistä! Tämä utelias aatu haluaisi kysyä kaksijalkaisilta, että oletteko aina olleet kissaihmisiä? :) Palkinnot ovat molemmat upeita, mutta kissamainen paketti taitaa olla aavistuksen mieluisampi (varsinkin tuo teekupin kansi olisi tosi kätevä, en ole tuollaisista ennen kuullutkaan! :o).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellenikin tuollaien kansi oli ihan uusi juttu, kun tuttavani pari kuukautta sitten kertoi tilanneensa vastaavan muumiversion. Kissalliseen kanteen törmäsin sitten ihan vahingossa palkintoja etsiessä :)

   Poista
 11. 1 arpa :) Ja kysymys molemmille: Mikä on maailman kaikkeuden herkuinta ruokaa? Entä onko jotain sellaista yritetty tarjota, mihin ei kumpikaan ole suostunut koskea? Palkinnoista mieluisampi on se kissoille suunnattu :)

  VastaaPoista
 12. Meille yks tai kaks arpaa ja tähdätään kissapakettiin. Naava haluaisi kysyä Kajsalta ja Deviltä että mikä on ärsyttävintä mitä palvelijat tekee tai ei anna tehdä.

  VastaaPoista
 13. Löysin blogiin vasta tänään kaverin linkkauksesta. Kysyn Kajsalta ja Deviltä. Mistä tietää aamulla että tänään tulee hyvä päivä?

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja palkinnoista kissapaketti ois mieluisempi :).

   Poista
 14. Yhdellä arvalla mukana! Kysyisin Deviltä ja Kajsalta. Annatteko aina kaksijalkaiset nukkua öisin?

  Kissojen paketti olisi mieluisampi.

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Täällä osallistuttaisiin ainakin yhdellä arvalla, en tosiaan muista miten ahkeraan olen kommenttia kirjoitellut blogiinne :)
  Minni ja Vivi tahtois kysästä: Mistä Kajsa ja Devi tykkää ulkona eniten?

  Nii ja jos arpaonni suosii, niin tuo kisujen paketti olis tervetullut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet mukana kahdella arvalla, muistan sinun ainakin kerran kommentoineen - ja sehän riittää :)

   Poista
 16. Yhdellä arvalla mukana :)
  Kysymys; joko ootte väsyneet näihin helteisiin?
  Kumpikin palkinto olisi kiva :)
  -Anne-
  anne5@netti.fi

  VastaaPoista
 17. Paljon Onnea 1-vuotiaalle! Osallistun kaikilla (mahdollisilla) arvoilla ja tähtäimessä on kissojen paketti.
  Robert haluaa esittää Kajsalle kysymyksen: Mikä on paras keino pitää isotteleva ipana tassun alla elikkäs nuorempi kissa kurissa ja nuhteessa?

  VastaaPoista
 18. Onnea vuodesta. Yhdellä mukana. Kissamainen paketti. Jossain vilahti sana näyttely eli minkä sitä itselleen voi vuosikausien kiertämisen kanssa eli onko Devi tai Kajsa käynyt näyttelyissä?

  VastaaPoista
 19. Osallistutaan yhdellä arvalla, ja koska kesän helteet ovat niin uuvuttavia että välillä on hyvä muistella niitä kesän hyviäkin puolia, kysynkin että mikäs on Devin ja Kajsan mielestä parasta kesässä?
  Ja kissojen paketti olisi mieluisampi. :)

  VastaaPoista
 20. Mikä on paras kuva Devistä ja Kajsasta?
  Yksi arpa :)
  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!